Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

Hoppa till huvudinnehåll
Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

Extremt lättviktigt och mjukt tyg som ger en överlägsen andningsförmåga och en otrolig komfort. Materialet torkar snabbt och håller dig torr och sval under hela träningspasset.
Figursydd passform. Reflekterande logo-detalj. Tillverkad i Polyester och elastan.

Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

Publicerad . Uppdaterad
Dela:
Alexander Rozental, psykolog och författare till boken Dansa på Deadline - uppskjutandets psykologi
Alexander Rozental är psykolog och författare till boken Dansa på Deadline - uppskjutandets psykologi Alexander Rozental, psykolog och författare till boken Dansa på Deadline - uppskjutandets psykologi alexander rozental

Att medvetet skjuta upp viktiga åtaganden kan påverka hälsan och i förlängningen leda till mer stress i vardagen. Psykologen Alexander Rozentals råd är att dela upp jobbiga åtaganden i konkreta minimål. Lova inte att städa vindsskrubben, utan var mer specifik – “på söndag klockan 15 ska jag tömma två lådor i vindsskrubbens vänstra hörn”.

Mogano 1 pendel, Svart,Salming Short Sleeve Tee, Women, Azalea Sosa,Jellycat, Mad Menagerie Flo Flamingo 51 cm,

Forskning visar att prokrastinering blir allt vanligare – enligt undersökningar upplevde 4-5 procent av tillfrågade amerikaner på 1970-talet att de hade problem på grund av att de sköt upp viktiga åtaganden, medan motsvarande siffra idag är ungefär 20 procent av den vuxna befolkningen.

Väggord - Every love story is beautiful...,

– Människor som skjuter upp saker regelbundet får framför allt problem med sin psykiska hälsa. När man skjuter upp någonting jobbigt och gör något mer tillfredsställande kan man känna sig bra för stunden, men ju närmare deadline man kommer, desto mer stressad blir man. Generellt tycks de här personerna uppleva mer stress än människor över lag, säger Rozental.

Prokrastinering kan också leda till andra psykiska problem som oro och nedstämdhet då man inte får saker gjorda. Personer som skjuter upp saker regelbundet har enligt Rozental också en tendens att inte ta tag i sådant som kunde vara bra för deras hälsa. Det kan innebära svårigheter att följa läkarordinationer, att träna eller uppsöka vård då man borde, något som kan leda till andra fysiska problem.

Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

Färgade vattenpärlor - 12 g,Växt belysning - 2 LED-lister med tillbehör,Only - onlJess 3/4 Top, Offvit,

– Ofta ställer vi upp ganska stora övergripande mål – vi ska “ta inleda projektet”, “tag tag i träningen” och så vidare. Problemet med sådana mål är att de är alltför vaga, så vi kan hela tiden skjuta på tidpunkten vi ska börja. Om vi gör de här målen mer konkreta finns det mindre utrymme att hitta på andra saker än de vi borde.

Rozental rekommenderar att dela in målen i mindre delar som är lättare att ta tag i. Ett exempel är att man tänkt städa vindsförrådet under sommaren.

Icebreaker M's Tech Lite Sum of Parts SS Crewe Shirt Dark Night Heather (2019),

Poster - Flamingo Singel 30x40cm,Julgranskula Grön Jenny,

– Om målen hela tiden är så här enkla krävs det inte lika mycket motivation för att sätta igång, förklarar Rozental.

Målen ska vara så konkreta som möjligt. Istället för att säga “jag ska städa vindsförrådet” säger man “på måndag klockan 18 städar jag första hyllan uppifrån”.

Momit Cool Smart Trådlös Luftkonditionerings Modul,

Då får man också återkoppling på att man lyckats, något som enligt Rozental är minst lika viktigt under processen som när man nått det slutgiltiga målet.

En av de vanligaste orsakerna att skjuta upp saker är att man upplever att man är för trött. Därför rekommenderar Rozental att man inte jobbar med krävande uppgifter alltför länge i sträck, utan minns att ta pauser ungefär en gång i timmen. Å andra sidan är det viktigt att verkligen jobba fokuserat när man bestämt sig för att göra något.

Oscar of Sweden Marinblå Kortärmad Skjorta Med Blommiga Detaljer,Glasknopp - Diamantfasetter - Rund,

Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ffUnder Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ffUnder Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ffUnder Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff
Dela:
 • Strandfilt Mandala rund - Multi grön/vit,

  Indonesien och Malaysia protesterar mot EU:s palmoljeförbud.

  I Indonesien och Malaysia protesterar man allt mer högljutt mot EU:s avsikt att kraftigt skära ner importen av palmolja. De två länderna är de ledande producenterna av den omstridda oljan, och deras palmoljeindustrier sysselsätter flera miljoner människor. De här industrierna anklagas för att utplåna ovärderlig regnskog.

 • Din mamma jobbar inte här.. Kakeldekor,

  Dålig respons efter klagomål från markägare.

  Flyttade råstenar, ifyllda diken och dålig respons trots flera samtal. Markägare får intrycket av att entreprenören försöker göra så enkla och snabba lösningar som möjligt.

 • Malmbergs Takarmatur Cosmos 2x36W IP44 Transparent,

  Vi uppdaterar dig med nattens och morgonens nyheter.

  Vi uppdaterar dig med nattens och morgonens nyheter.

 • Nexa brandfilt 120x180cm (13602),

  May: Ingen brexit mer trolig än en hård brexit.

  Storbritanniens premiärminister Theresa May varnar för att parlamentet snarare försöker stoppa EU-utträdet helt än att än att tillåta en hård brexit utan avtal. Hon varnar parlamentsledamöterna för att gå mot britternas vilja.

 • Only - onlAdelle LS Shirt, Mörkgrön/Brun,

  Petra spelar ännu piano, men vill aldrig lära sina barn.

  Petra Grönqvist tillbringade hela sin barndom vid pianot. Hon blev slagen om hon spelade fel och också då hon hade magsjuka måste hon uppträda.

 • Poster A3 30x42cm Chocolate Smudge,

  Är du äldre än 40 ska förstorade lumfknutor tas på allvar.

  Orsakerna till knölar på halsen varierar mycket beroende på patientens ålder. Risken för att en halsknöl är ett tecken på cancer ökar markant med stigande ålder. Allmänt gäller att en 3 veckor gammal knöl på halsen bör utredas av läkare.

 • Poster - Stor Hjort 40x50cm,

  Hur ser goda sovrutiner ut och hur mycket behöver vi sova?

  Så här års går var och varannan omkring med konstant sömnbrist. Hur ser goda sovrutiner ut, hur mycket behöver vi sova och hur ska man göra för att få tillräckligt mycket sömn?

Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

Under Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio Röd Röd Röd f7c0ff

 • Väggdekor - Motorcykel,

  Hurdan hjälp erbjuds den som vill ha hjälp med sin övervikt?

  Många överviktiga berättar att vikten ofta tas upp inom hälsovården fastän besöket gäller något helt annat. Ändå kan det vara svårt att få hjälp när man vill ha det. Hur ska läkarna egentligen göra? Vi frågar specialläkare Milla Rosengård-Bärlund.

 • Kakfat - Gulli - Svart,

  Om du hör ordet motion eller träning, vad tänker du på då?

  Om du hör ordet motion eller träning, så vad tänker du på då? Är ordet negativt laddat? Är det skolidrotten där du blev vald sist? Är det blod, svett och tårar eller tråkig träning som aldrig tar slut? Isåfall är det dags att tänka om.

 • Amewi 1:10 010-C25539B Svart,

  En molekyländring har gjorts i vancomycin.

  Forskare har gjort en molekyländring i vancomycin, ett centralt antibiotikum vid behandling av svåra infektioner, uppger FNB. Enligt forskarna gör den nya strukturen det svårt för bakterierna att utveckla resistens.

 • Esschert Design Verktygsväska och pall för trädgården randig EL032,

  Kritik mot att biljettförsäljningen upphör i tågen.

  Synskadade är bekymrade över att biljettförsäljningen inom kollektivtrafiken i huvudstadsregionen försvinner. Ordförande för förbundet finlandssvenska synskadade, Sune Huldin, ser det här som ett led i en samhällsutveckling där service som ges av människor minskar. Och det här drabbar synskadade.

Poster - COCO Svartvit 30x40cm,